Papyrus Viscom

papyrus viscom

Onlangs heeft Papyrus Viscom een banner ontwikkeld: de Papyrus roll-up Easy Light banner met Opti clear film PET 300µ media. Deze is uitstekend toe te passen in de huidige tijd! De banner is snel opgesteld en net zo gemakkelijk weer op te ruimen.

Deze clear film is ook goed te gebruiken voor frames, zoals een hoest- of spatscherm. De clear film is op allerlei plekken te gebruiken: voor een kassa, toonbank, maar ook voor een receptie- of ontvangstbalie. Ook kan gedacht worden aan hotel- en incheckbalies of uitgiftebalies. Daarnaast komt de clear film ook op de werkvloer goed van pas: de clear film is ideaal te gebruiken om verschillende werkplekken af te scheiden.

Met het oog op de opening van de horeca kan de clear film ook ideaal gebruikt worden om verschillende tafels in een restaurant af te scheiden. Tot slot is de clear film ideaal voor de contactberoepen: kappers, gezondheidspraktijken of winkels.

De afmetingen zijn: Opti Clear Film PET 300μ 1,200 x 30m en 1,600 x 30m. Zie onderstaande afbeelding voor één van de vele toepassingen van de clear film!

Papyrus Viscom|Betrouwbaarheid|Professioneel|Service|