Hoe kan ik met klanten in contact blijven tijdens de coronacrisis?

Hier heeft Papyrus het antwoord op. Wanneer het weer mogelijk is om elkaar te zien, heeft Papyrus tevens gezorgd voor handige posters (met bijvoorbeeld instructies hoe je het best je handen kan wassen) die op ieder glad oppervlak te bevestigen zijn.

In de onderstaande foto is staat dit duidelijk aangegeven met een aantal tips. Handig exemplaar van deze tips ontvangen? Stuur een mailtje naar . Hierbij geldt op=op.

Het gebruikte materiaal is YUPO Tako, een zelfklevende folie van polypropyleen. Deze hecht zonder lijm en laat geen restjes achter. De folie plakt aan de ondergrond door hele kleine zuignapjes. Deze zijn zo klein dat je ze met het blote oog niet ziet. De folie is geschikt voor gladde ondergronden. Drukmethodes UV, Latex, ecosolvent, offset, indigo, laser dry toner.

Ook heeft Papyrus verschillende kaarten met teksten gedrukt op Papyrus MultiDesign Rough. Zo meent Papyrus dat het in contact blijven met je klant belangrijker is dan ooit, we hebben inmiddels onze weg gevonden in de digitale wereld, maar een persoonlijke groet per post in deze tijd is zeker ook waardevol.

Stay connected in deze tijd!