Met Corporate Print weer aan de slag in de 1,5-meter samenleving

Langzaam maar zeker zijn de eerste kantoren weer open en staan zij voor een grote uitdaging: hoe kunnen zoveel mogelijk mensen werken op het kantoor, maar worden de maatregelen tegelijkertijd in acht genomen? Corporate Print heeft hier ook over meegedacht en heeft een aantal oplossingen gevonden. Deze oplossingen zijn niet alleen geschikt voor op kantoor, maar bijvoorbeeld ook in de horeca. In deze sector zijn tevens nog veel ondernemingen zoekende hoe ze hun horecagelegenheid op de beste manier vorm kunnen geven.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien waarbij er zoveel mogelijk wordt gelet op het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Scheidingswanden
Handreinigingsunit
Personaliseerbare mondkapjes

Meer weten? Kijk hier verder!