George van Uden: affiches die aanzetten tot nadenken

De vrouw en dochter van grafisch ontwerper George van Uden werken allebei in de zorg en zijn 90-jarige dementerende moeder woont in een woonzorgcentrum. George heeft bij deze zorginstellingen aangeboden om te helpen. Maar nergens mag hij binnen.

Omdat ‘niks doen’ voor George geen optie was, nam hij het initiatief om een serie affiches te maken die aanzetten tot nadenken en de belangrijkste corona-maatregelen nog eens onder de aandacht brengen. 

De affiches worden met name op LinkedIn geplaatst waar George meer dan 2000 connecties heeft. George van Uden hoopt dat mensen de affiches zullen printen en een plekje geven waar ze gezien en gelezen kunnen worden.

Een PDF met de affiches zijn voor eenieder geheel kosteloos te bestellen bij George van Uden via e-mail. Op de affiches is niet te zien en/of te lezen wie de affiches gemaakt heeft.

Website: www.georgevanuden.nl
E-mail: