Probo: ‘In tijden van crisis maak je een verschil’

Probo In tijden van crisis maak je een verschil

We willen altijd waarde toevoegen aan jouw business. Dat is in deze gekke tijd niet anders. Ik geloof namelijk dat we op deze momenten het verschil kunnen maken door er samen het beste van te maken en te zoeken naar mogelijkheden en kansen. Of het nou gaat over bedrijfsvoering, continuïteit van liquiditeit, marketing, bedrijfsprocessen of producten en diensten. Welke kansen ontstaan juist nú en hoe maken wij in deze crisis (samen) het verschil. Door te overleggen met je relaties en elkaar geen dwingende maatregelen op te leggen, creëren we een basis voor de tijd na deze crisis.

Natuurlijk is het ook voor ons ook lastig, want hoe gaan we hier als bedrijf mee om? Welke keuzes maak je voor je team, hoe ondersteun je je klanten én zorgen we dat ook Probo zo goed mogelijk uit deze situatie komt? Er is – letterlijk – dag en nacht gewerkt om hier de productie draaiende te houden en aan te passen aan de maatregelen. Dat ging zeker niet vlekkeloos, maar we hebben onze draai gevonden. De komende tijd blijven we ook verschillende services en producten (door)ontwikkelen. Zo blijven we werken aan manieren om jouw werk makkelijker te maken en om waarde toe te voegen aan jouw business.

We denken graag met je mee over het versterken van jouw business, juist in deze tijd, maar ook met het oog op de toekomst. Wil je sparren? Bel me gerust of maak een afspraak via ontdek.probo.nl/in-gesprek. Voor nu wens ik jullie veel gezondheid en succes. Als ondernemers samen de schouders eronder, zoals we gewend zijn, juist nu!

René de Heij
Directeur